top of page
felsok_3.png
kozepk_3.png

A PARTYRÓL

Sziszi céges buliba oltott házibulijai mindig is legendásak voltak, ez idén sem lehet máshogy! Sajnos az alapító, ötletgazda egy másik meghívásnak eleget téve éppen Saint Moritzban síel, így idén szilveszterkor nem tud részt venni a saját buliján. Ennek ellenére kölcsönadta belvárosi party kecóját, ahol december 29-én ismét méltóképpen emlékezhetünk meg a mögöttünk álló csodás évről. 

SZISZIRŐL

Sziszi a hazai tőkepiac fenegyereke, a befektetési tippeket már az anyatejjel magába szívta, az orosz válságon kereste első millióit, az ezt követő zavaros években minden tranzakciója nyerő volt, a Lehman csődöt már évekkel korábban megjósolta.

 

Annyira megszedte magát az elmúlt években, hogy a kripto rallyn kereshető apróért már le sem hajolt, az elmúlt években elnöki tanácsadóként több wall streeti cápa party szigetének megfelelő kialakítását felügyelte

 

Jelenleg a világ körül utazgat és 21 részes könyvsorozatán dolgozik, amelynek kezdeti kéziratát egy svájci bank széfjében őrzi. 

A MEGHÍVÁS

A rendezvény szigorúan zártkörű, csak Sziszi barátainak tudunk helyet biztosítani.

 

Ha úgy érzed ott a helyed, hívasd meg magad, vagy iratkozz fel a várólistára!

Kollégánk Igor, a szigorú biztonsági szakértőnk idén sajnos csak a meghívotti listán szereplő vendégeket tudja beengedni.

A TEMATIKA

Idén öltözz menő brókernek vagy titkárnőnek! Hagyományoknak megfelelően idén is kizárólag olyan vendégeket regisztrálunk akik jártasak a koktélok világában, így belépéshez hozz magaddal egy üveg italt a kedvenceidből!

alsok_3.png

TITKOM KLUB
1072 Budapest Nyár utca 20. 

DE HOL?

bottom of page